Formulier pushen naar de TOPforms App

TOPforms biedt de mogelijkheid om uw formulier 'voorbereid' te pushen naar de App. Wij onderscheiden hierbij 2 methoden, enerzijds via een geautomatiseerde koppeling met uw database applicatie, anderzijds via het online TOPForms Portaal.

Via database koppeling

Het is mogelijk om informatie uit uw eigen database applicatie te koppelen aan een formulier in de App. Via xml berichten verkeer is elk formulierveld benaderbaar en er bestaat tevens de optie om pdf bestanden (situatieschets) als bijlage op te slaan bij bijvoorbeeld een werkbon. Of een begeleidende tekst welke niet op de werkbon zichtbaar mag zijn.

“TOPforms heeft onze order-to-cash cyclus verkort.”

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Wat biedt het TOPforms Portaal nog meer?

Door de medewerker in de App afgehandelde formulieren worden automatisch opgeslagen in het Portaal. Via het tabblad ‘Documenten’ zijn deze eenvoudig terug te vinden vanwege de logische rangschikking en filter mogelijkheden. Van elk formulier is een PDF-, CSV- en XML bestand beschikbaar om te downloaden. Het Portaal biedt teveel de mogelijkheid om het formulier na te bewerken/te valideren. Van deze ‘nieuwe’ versie worden na akkoord nieuwe PDF-, CSV- en XML bestanden gemaakt.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten