Formulieren invullen met pen op echt papier!

Bij digitaliseren denkt men in eerste instantie niet direct aan het 'ouderwetse' pen en papier. Digitaal Schrijven slaat de brug tussen de specialist in het veld en de geautomatiseerde backoffice. Bij de Digitaal Schrijven oplossing wordt er gebruik gemaakt van een digitale pen in combinatie met uniek rasterpatroon papier en slimme software. Het handgeschreven formulier is direct beschikbaar als digitaal document (PDF) en waardevolle data (XML). Het is mogelijk, maar niet altijd noodzakelijk, om een koppeling te maken met uw eigen database applicatie.

“Voor mij als monteur verandert er dus niks!”

Dit is de conclusie

van de gebruiker wanneer verteld wordt dat de formulieren voortaan ingevuld worden met de digitale pen. Vaak zoekt men de oplossing in ingewikkelde en tijdrovende apparatuur. Met een Digitaal Schrijven oplossing verandert er niets aan de werkwijze van de gebruiker. Tevens bereikt de organisatie haar doel, omdat er geen formulieren verloren gaan en alles direct digitaal beschikbaar is. Hiermee wordt een grote efficiency slag gemaakt.

De factuur gaat dezelfde dag nog de deur uit

Wachten op de werkbonnen

behoort tot het verleden. Kostbare tijd gaat verloren tussen het tijdstip dat de opdracht is uitgevoerd en de werkbon bij de backoffice is ontvangen. De informatievoorziening en facturatie komt pas op gang als u een kopie van de werkbon heeft ontvangen. Soms gaat daar minstens een week overheen en bedraagt de invoer en verwerking ook nog eens enkele dagen. Met een Digitaal Schrijven oplossing heeft u direct na het invullen van de werkbon de beschikking over een digitale kopie in PDF en data in XML. Overtypen is verleden tijd! Na een eenvoudige controle wordt de data direct verwerkt in uw database. De factuur kan direct de deur uit en daarnaast heeft u per dag inzicht in de gewerkte uren en het verbruikt materieel.

Onze referenties bewijzen dat het werkt